Få gløden tilbage med Ejal 40 skinbooster

At blive ældre er en del af livet, men behøver det virkelig være sådan? Ikke hvis du spørger os. EJAL 40 skinbooster kan hjælpe dig med et friskere og sundere udtryk i huden. Den populære skinbooster er til dig som ønsker at få din glød tilbage og ikke mindst den tabte volumen.
Se hvilke behandlinger og priser vi tilbyder her.

Hvad er Ejal 40?

Ejal 40 er en bio-revitaliserende gel, som indeholder hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære struktur i huden. EJAL 40 skinbooster hjælper din hud med:
    1. Opstrammer den slappe hud
    1. Reducere rynker
    1. Forbedre hudtonen og elasticiteten
    1. Forbedre hudtilstand på hals, decollete og ansigt

Hvordan virker Ejal 40?

Med alderen mister vi fibroblaster, som er de celler, der producerer kollagen i huden. Hermed mister vi så også langsomt elasticitet. Det gør at huden med tiden vil danne rynker, fine linjer og blive mere slap. Denne proces kan modvirkes ved at brug Ejal 40, som bl.a. indeholder hyaluronsyre. Det er med til at binde vand naturligt i huden, hvilket vil ujævne rynker og fine linjer. Ejal 40 skinbooster sætter derudover også gang i kollagen- og elastin produktionen, så huden regenereres og fornyes på ny. Behandlinger med hyaluronsyre er en effektiv måde at hjælpe med at genoprette hudens struktur, og er med til at bremse nedbrydningsprocessen. Ejal 40 er derfor specielt designet til at genopbygge og styrke den ekstracellulære matrix i huden, som revitaliserer dehydreret og skadet hud forårsaget af aldring og soleksponering. Med andre ord kan behandlinger med hyaluronsyre give din hud den nødvendige fugt og næring, så den ser sund og ungdommelig ud!

Ejal 40 før og efter behandling

Denne kunde har været i et forløb på 3 Ejal 40 behandlinger med 4 ugers mellemrum, hvor fokus har været glød og volumen. Læg mærke til, hvordan behandlingen også har forbedret hendes hudstruktur og mindsket de mørke rander under øjnene.
Ved denne kunde har fokus været at forbedre hudens struktur, som tydeligt ses på de to nederste billeder, som er efter behandling 2 og 3. Vi anbefaler altid 2-3 behandlinger for at opnå det ønskede resultat. Typisk med 4-6 uger mellem hver behandling.

Inden behandlingen

Det kræver en forundersøgelse med 48 timers betænkningstid før behandlingen kan foretages. Behandlingsforløbet er 2-3 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Sådan udføres behandlingen

Produktet injiceres med 4 punkt teknik, 0,2 produkt i de specifikke punkter på hver side af ansigtet, halsen samt decollette. Behandlingen tager cirka 30 min.

Efter behandlingen

Vi gør opmærksom på, at huden kan fremstå rød og hævet direkte efter behandling, som kan varer få dage. Der må ikke anvendes makeup på huden de første 4 timer efter behandlingen. Book tid til en gratis konsultation nu og få 3 behandlinger til KUN 4.000 kr.

Søg efter behandlinger, blogindlæg og produkter